Lidt historie:  

Radio Nibenitten er en fri og selvstændig medlemsradio startet den 27. august i 1988, af en lille flok radio-glade folk, der mente det at lave lokalradio ikke skulle læne sig op af noget politisk, men være en service for de, der ville støtte med/ved et medlemsskab - altså medlemmernes egen radio.

Vi indrømmer gerne, at det var en hård start for lånte midler, der skulle afdrages igen. Det er sket, takket være mange medlemmer og at vi har mange frivillige medarbejdere

Vi er af den overbevisning, at det skal være lysten der driver værket.

Det gør også, at det er i fritiden vi sender, så i 1992 indgik vi et teknisk samarbejde med Midtfjord Radio i Løgstør om at låne hinandens frekvenser, når disse var ledige, så  nu er der liv fra morgen til aften alle ugens dage til glæde for alle, og med 3 sendere når vi også længere omkring.

Rigtig godt blev det i 1994 da Nibenitten flyttede til de nuværende lokaler, beslagfabrikken IPA´s gamle kontor lokaler.

Dermed kom Nibenitten ned i gadeplan så alle kan besøge os, også gangbesværede m. fl.

I er altid velkommen  på Nibenitten i vores kontortid, hvor der altid er kaffe på kanden, så kom og få en radiosnak for som vi siger:

Musikken kommer fra den gamle fabrik i mere end en forstand!

 

Det er medlemmernes radio

 

                                 Tilbage til forsiden