September 26 2018 02:40:19 login.png lostpassword.png
Navigation
bullet.gif Forside
bullet.gif E-mail adresse
bullet.gif Links
bullet.gif FAQ

bullet.gif Søg
bullet.gif Bestil et medlemsskab
bullet.gif Radio Nibenitten set inde fra...
bullet.gif Privacy Policy
Lyd til Radio'en
stream.nibenitten.dk
Historie
articles: jukebox3.gif  

Images: logosmall.jpg

Radio Nibenitten er en fri og selvstændig medlemsradio startet den 27. august i 1988, af en lille flok radio-glade folk, der mente det at lave lokalradio (på landet) ikke skulle læne sig op af noget politisk, men være en service for de, der ville støtte med/ved et medlemsskab - altså medlemmernes egen radio.

Vi indrømmer gerne, at det var en hård start for lånte midler, der skulle afdrages igen. Det er sket, takket være mange medlemmer og at vi ikke udbetaler løn til medarbejderne! Vi er af den overbevisning, at det skal være lysten der driver værket.

Det gør også, at det er i fritiden vi sender, så i 1992 indgik vi et teknisk samarbejde med Midtfjord Radio i Løgstør om at låne hinandens frekvenser, når disse var ledige, så der nu er liv fra morgen til aften alle ugens dage til glæde for alle, og med 4 sendere når vi også længere omkring. Og rigtig godt blev det i 94' da Nibenitten flyttede til de nuværende lokaler (beslagfabrikken IPA's gamle kontor lokaler), dermed kom Nibenitten ned i gadeplan så alle kan besøge os, også gangbesværede m. fl.

Og I er altid velkomne på Nibenitten i vores kontortid, hvor der altid er kaffe på kanden, så kom og få en radiosnak for som vi siger: Det er medlemmernes radio...

 

Musikken kommer fra den gamle

fabrik i mere end en forstand!

Velkommen på Radio Nibenitten
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Møde os på
www.facebook.com
MidtFjordRadio
www.MidtFjordRadio.dk